maandag 15 april 2013

Pabobo, een lichtje in het donker

Vanaf het moment dat Nathan er is, hebben we altijd ergens een lichtje aan. Nathan sliep in een wiegje naast ons bed en met een klein lichtje aan konden we hem ook 's nachts zien. En toen hij naar zijn eigen kamertje verhuisde hebben we ook altijd het ganglicht aan gelaten. Gewoon, omdat dat ons een prettig gevoel gaf. Later merkte we dat hij het ook niet fijn vindt in het pikkedonker. Tijdens een weekendje weg sliepen we in een hotel waar geen nachtlampje was. Zodra het grote licht uitging was er paniek bij onze kleine man. Toen kwam een cadeau wat ik had gekregen op mijn babyshower erg goed van pas.


Op mijn babyshower had ik een schattig nachtlampje van Pabobo gekregen. Ik was er meteen verliefd op. En in de praktijk blijkt hij ook nog eens superhandig.

Het lampje laad je makkelijk op met behulp van een adapter. Eenmaal opgeladen blijft hij uren branden. Het lampje verandert steeds in een andere zachte kleur en wordt niet warm. Wij hebben dan ook Nathan zijn olifantenlampje altijd bij hem in bed staan. Hij kijkt er gebiologeerd naar tot hij in slaap valt. En uiteindelijk gaat het lampje dan vanzelf uit. Wanneer we op visite gaan, gaat het lampje altijd mee. Als hij dan in een vreemde omgeving slaapt, heeft hij altijd zijn vertrouwde lampje bij zich.


Het schattige olifantenlampje van Pabobo is van een oude serie en helaas niet meer leverbaar. Wel hebben we bij Op een wolkje de nieuwe Pabobo Lumilove Savannah. Dezelfde lampjes als Nathan zijn olifantje, maar in een nieuw jasje. Er is nu een keuze uit een aapje, een leeuw, een nijlpaard en een giraffe. Allemaal even superleuk!


Wil jij ook zo'n schattig lampje? Kijk in webshop Op een wolkje. Hier lees je ook meer informatie over de nachtlampjes van Pabobo en kan je ook een filmpje bekijken om de lampjes in werking te zien.



http://www.opeenwolkje.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten