maandag 23 maart 2015

Nieuw: Fresk bij Op een wolkje

Soms kom je een merk tegen waar je op slag verliefd op bent. Dan had ik direct bij Fresk!


Bij een zoektocht naar nieuw assortiment voor Op een wolkje kwam ik Fresk tegen. Ik was meteen onder de indruk van de prachtige printjes, de mooie producten en het feit dat alles gemaakt is van 100% biologisch katoen. Zonder enige twijfel heb ik Fresk ingekocht. Toen de eerste voorraad arriveerde bleken de producten nog zoveel mooier in het echt! 

Persoonlijk vind ik "whale" de mooiste serie. Deze lijn is in een mooie blauwgrijze kleur. Ook op de Negenmaandenbeurs was vooral de pyjama "whale" van Fresk groot favoriet onder onze klanten. 


De liefhebbers van uiltjes kunnen ook hun hart ophalen. De serie "Ekhorn" is er in 2 kleuren en heeft een prachtige print van bosdieren (waaronder dus ook uilen). 


Voor de meisjes is de serie "Fugl" ontzettend schattig. De grijs met roze producten hebben een print van lieve vogeltjes. 


Fresk heeft heel uitgebreid assortiment, waar je onder andere reisslaapzakken, dekens, rompers, slabbetjes en hoezen voor het aankleedkussen kan vinden. Je kan er je hele babykamer mee aankleden! Vooral de grote swaddles zijn een aanwinst voor elke ouder. Deze doeken zijn maar liefst 120x120 cm. groot. Door het grote formaat zijn ze ideaal om te gebruiken als inbakerdoek. Daarnaast zijn ze onder andere perfect voor in de kinderwagen, als afscherming bij de borstvoeding of voor onder het hoofdje in het ledikant.


Wij zijn dol op dit jonge, trendy merk en zullen ons aanbod van Fresk nog flink uit gaan breiden! Je vindt Fresk bij Op een wolkje hier.

Op een wolkje - De online babywinkel voor kraamcadeaus en originele babyspullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten