donderdag 18 april 2013

Ewan het droomschaapje

Bij een zoektocht naar mooie producten voor webwinkel Op een wolkje kwam ik Ewan het droomschaapje tegen. Ik had Ewan nog nooit "in het echt" gezien, maar ik las wel erg veel positieve verhalen over dit grappige schaapje. Daarom heb ik hem besteld voor de webwinkel en daar ben ik nog steeds erg blij om! Ewan ziet er superleuk uit en is geweldig voor onrustige baby's.


Zelfs de meest onrustige baby’s worden rustig van Ewan het droomschaapje.
Ewan het droomschaapje van Easidream is wereldwijd bekend. Overal ter wereld helpt het knuffelschaap Ewan om onrustige baby’s een goede nachtrust te bezorgen. Ewan laat hartslag- en baarmoedergeluiden horen. Je baby krijgt hierdoor het veilige gevoel dat hij of zij ook in de baarmoeder had, waardoor hij gekalmeerd en gerustgesteld wordt.
Ewan geeft de keuze uit totaal 4 geluiden op een lage frequentie gecombineerd met een zachtroze licht. Dit rustgevende lampje wordt niet warm, waardoor het veilig is voor je kindje. Ewan kan dus geknuffeld worden, ook wanneer het lampje aan is. Naast de hartslag- en baarmoedergeluiden kan je ook kiezen uit het geluid van een stofzuiger, een waterval of een klassieke harp. Voor de jongste kindjes kan Ewan het droomschaapje door zijn staart met klittenband makkelijk bevestigd worden aan een bed of autostoel. Ook kan je een speentje bevestigen aan het staartje van Ewan, wat ideaal is voor onderweg.


Ewan is simpel in te schakelen door in één van zijn voeten te knijpen. Het schaapje heeft een volumeregeling en gaat automatisch uit na 20 minuten. Het geluidskastje kan worden verwijderd zodat het schaap als knuffel kan worden gebruikt of kan worden gewassen. Ewan werkt op 3 AAA-  batterijen (deze zijn niet inbegrepen).

Dit lieve schaapje heeft de “gift of the year award 2011” gewonnen en doet het inderdaad ook erg goed als kraamcadeau! Ouders, baby’s en peuters zullen direct verliefd zijn op Ewan.

Ewan het droomschaapje is voor mij zeker een blijvertje in de webwinkel.
http://www.opeenwolkje.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten